Verzending

Wij doen zo goed mogelijk onze best om onze voorraden op peil te houden. Uw bestelling kunnen wij in de meeste gevallen al binnen 24 uur versturen.

Als u uw bestelling voor 14 uur plaatst, dan wordt deze vandaag verzonden en heeft u hem in principe de dag erop in huis. Er wordt geleverd van maandag tot en met zaterdag. De pakketten worden geleverd met onze koeriersdienst DPD.

Track en trace code

Nadat u bij Ledisons besteld hebt, krijgt u een email ter bevestiging. Zodra uw bestelling op de post gedaan wordt, krijgt u ook automatisch de track en tracecode in uw mailbox zodat u kunt zien waar uw pakketje is en wanneer het bezorgd zal worden. Deze mail kunt u in de meeste gevallen in het begin van de avond verwachten.

Afhaalpunt of pakket neer laten zetten

Bij onze koerier DPD is het mogelijk om aan te geven dat u graag uw bestelling bij een parcelpoint wilt laten bezorgen. Zodra u de track & trace ontvangen heeft, kunt u dit aanpassen. Ook is het mogelijk om ervoor te zorgen dat DPD het pakket ergens bij uw huis achterlaat, bijvoorbeeld onder een afdakje of onder de carport. Dit kunt u ook aangeven als u op de link van de track & trace code klikt.  

Verzendkosten 

Verzending is altijd gratis.

Schade tijdens transport

Is een deel van uw bestelling of misschien wel de gehele bestelling beschadigd tijdens transport? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons wij zodat we het probleem op kunnen lossen. In de allermeeste gevallen zullen we u nieuwe lampen sturen zodat u niet in het donker hoeft te blijven zitten. Zorg er wel voor dat u binnen 4 werkdagen nadat u uw bestelling ontvangt, reclameert bij ons. Anders kunnen wij namelijk de schade niet verhalen op de transporteur waardoor wij genoodzaakt zijn om extra kosten in rekening te brengen.  

Voordelen voor klanten
van Ledisons

  • Compleet LED-Armaturen assortiment
  • Direct inzicht in voorraad
  • Tot 5 jaar garantie op onze producten
  • Snelle levering in heel Europa
  • Uitstekende service
Klant worden