Betaalopties

Alle betaalmethodes lopen via de betaalprovider Mollie en uw betaalgegevens worden altijd beveiligd verstuurd. Wilt u graag op rekening kopen of dat wij u eerst een factuur sturen? Dat kan ook! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bancontact: Met Bancontact kunt u veilig en eenvoudig uw bestelling plaatsen. Log in bij uw bank en volg de betaalinstructies. Is de betaling bevestigd? De bestelling wordt direct in behandeling genomen en in een veilige omgeving uitgevoerd.

Creditcard: Ook met credit card (Visa, Mastercard of American Express) kunt u eenvoudig en veilig online betalen. Bij het afrekenen van de bestelling wordt u doorgestuurd naar de betaalpagina. Vul vervolgens uw creditcardnummer en de vervaldatum in. Na de verificatie van uw gegevens wordt de bestelling direct in behandeling genomen. (Gratis)

Overschrijving: De klassieke wijze van betaling: snel en kosteloos. Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u direct de betaalgegevens. De bankgegevens zijn op de bestelbevestiging te vinden. Van Mollie ontvangt u instructies om het factuurbedrag over te maken. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk verstuurd. (Gratis)

Op rekening: Als u kiest voor op rekening, dan wordt uw order direct verwerkt en ontvangt u nadat u de bestelling binnen heeft de factuur. Wij hanteren een betalingstermijn van max. 30 dagen.

Voordelen voor klanten
van Ledisons

  • Compleet LED-Armaturen assortiment
  • Direct inzicht in voorraad
  • Tot 5 jaar garantie op onze producten
  • Snelle levering in heel Europa
  • Uitstekende service
Klant worden