Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen redelijke tijd na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. U kan contact opnemen met: [email protected]

Wat valt onder de  garantie?

Onze garantie dekt verborgen en technische gebreken van het product. Indien blijkt dat de geleverde product(en) niet aan de overeenkomst voldoen, zullen wij deze kosteloos vervangen of herstellen. Is er geen vervangend product beschikbaar, dan storten wij het aankoopbedrag terug.

Na levering dienen de producten onder normale omstandigheden gebruikt te worden. Het product dient gebruikt te worden zoals geadviseerd op onze website, de verpakking en de handleiding. Eventuele zelf gemaakte aanpassingen aan het product zorgen ervoor dat de garantie vervalt.

Wat valt niet onder de garantie?

Ledisons compenseert geen kosten die gemaakt worden door het vervangen van de lichtbron of het armatuur. Hierbij kunt u denken aan werkuren of het huren van gereedschappen om het product te installeren.

Hoe kan ik mijn garantie aangeven?

Als een product defect, fout of niet compleet is, dan heeft u het recht om een vervangend product, reparatie of een eventuele terugbetaling aan te vragen. Dat doet u door een mail te sturen naar [email protected]. Geef in het onderwerp van de mail aan om welke bestelling het gaat. Ook vragen we u een duidelijke foto van het defecte product toe te voegen. Indien er geen vervangend product beschikbaar is, dan krijgt u het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.

Defect product door transport?

Wij proberen er alles aan te doen om de bestelde producten goed af te leveren. Het kan helaas gebeuren dat er tijdens transport iets fout gaat. Neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op.

Garantieperiode van onze producten

De garantieperiode verschilt per product. De garantie staat vermeld bij het product zelf onder het tabblad ‘Specificaties’.

Voordelen voor klanten
van Ledisons

  • Compleet LED-Armaturen assortiment
  • Direct inzicht in voorraad
  • Tot 5 jaar garantie op onze producten
  • Snelle levering in heel Europa
  • Uitstekende service
Klant worden